19. feb. 2007

Dødelige drifter

Ah, stadig mer featureskriving om ymse poptrash-tema. Enda bedre når man kan skrive om de to universelle tingene som binder kloden sammen - kjærligheten og døden. Få har vel symbolisert dette sterkere enn Marilyn Monroe. Noe som er tydelig når man ser på alle som har forsøkt å få seg en lilletå av ikon-statusen til MM. Selvsagt uten å forstå at dersom du skal bli den nye Marilyn, så må det hele ende i tårer. Ikke at folk slutter å prøve, og i de tilfellene som kommer nærmest ender det nettopp galt. Ta prinsesse Diana for 10 år siden og Anna Nicole Smith sist uke. Dødelige drifter er (foreløpig) overskrift og slik ser ingressen ut på saken jeg skriver:

Ikke alle som har gått i Marilyn Monroes fotspor klarer å leve opp til hennes legendestatus. Noe man fikk en tragisk påminnelse om da Anna Nicole Smith døde sist uke.

Jeg jobber fortsatt med å komprimere teksten, som i beste uredigerte drøna-stil er i lengste laget. Dette skal på trykk i Bergens Tidendes magasin førstkommende lørdag og blir kanskje vel langt for å legges ut her på Droneland. Håper dog at BT legger varene ut på nett sånn at jeg kan linke dit til glede for nye og gamle lesere. De som har anledning til å kjøpe papirutgaven av BT oppfordres til dette; om ikke annet så for å lese mitt uvurderlige bidrag i sin formfullendte helhet.

Ingen kommentarer: