10. nov. 2007

helg: oppsummering

Mens vanlige dødelige i UK tilbrakte natt til torsdag og hele fredag i kø for å skaffe seg iFoner, var Droneland og så en av vinterens blockbustere - Beowulf. Mye lekkert å se på, for folk av alle seksuelle orienteringer. For sin del var Droneland meget fornøyd med eight-packen som Ray Winstone er blitt utstyrt med i filmen. I Wanna Party On Your Eight Pack, Baby! Filmen er basert på et gammelt britisk dikt og kan leses som en britisk variant på norrøne heltesoger. Filmen er blitt et slags møte mellom Mad Max og Ringenes Herre. Men i motsetning til Mel Gibson og Peter Jackson er det ikke eksentrisk nok når det kommer til stykket. Det blir for mye hollywoodsk psykologisering og litt for lite ren og skjær galskap i Beowulf.

Denne uken merket Droneland seg også at en av ti britiske menn tror at chlamydia er en blomst. Akkurat. Misery is a Butterfly, sier Droneland og forventer seg ingen forbedring fra britiske menns side. Dette basert på nærstudier av arten i løpet av en periode på åtte år.

Ellers var Droneland meget svak for denne begrunnelsen ved kansellering av en konsert på Strædet Pub i Bergen: "(The Work konserten er avlyst pga. stemmebåndsvirus)". Det eneste han lurer på er om dette er rock'n'roll eller ei?

Ingen kommentarer: