18. apr. 2009

Kokkejævel

Eller kanskje det i tilfellet Gordon Ramsay skal være kukkejævel? For ikke lenge siden uttalte kjendiskokken full av hubris nemlig følgende:

«My food hell is any ready meal. It’s so easy to prepare a quick meal using fresh produce but people still resort to ready meals that all taste exactly the same.»

Som alle vet er det ofte slik at folk som går knallhardt ut og uttaler seg så skråsikkert har svin på skogen. Således også Gordon. I dagens The Sun avsløres det nemlig at de overprisede måltidene på minst én av hans mange restaurantfranchises i London (og etter hvert dessverre også andre steder) slette ikke tilberedes på kjøkkenet der maten spises, men på et bakgatekjøkken i en heller nedkjørt del av sørøst-London. The hubris, the hubris...

Nå må Droneland legge til at den slags double standards slett ikke er uvanlig blant folk som selger overpriset kvalitetsmat og -drikke i London, så man burde egentlig ikke være overrasket over at en oppmerksomhetssøkende jålebukk som Ramsay tråkker uti på dennne måten her.