20. apr. 2009

Republican Party Reptile

Denne teksten er en glimrende oppsummering av den håpløse tilstanden i det republikanske partiet. Samtidig rommer artikkelen en veldig treffende beskrivelse av britisk politikk og samfunnsliv som Droneland selv har observert i det elitestyrte landet:

«In Britain, political change is always imposed from the top down - half a dozen people who have houses next door to each other in London come to an understanding, win a contest and impose their vision on the party, says the former Bush speech-writer David Frum.»

Etter å ha sendt ut link til teksten til en del venner fikk Droneland en del respons inkludert en en artikkel som han muligens har linket til tidligere, men som fortjener oppmerksomhet for sitt dypdykk ned i sjelen av det republikanske partiet dengang the neocons var på høyden. Eller for å si det rett ut...på båttur med løko-loko-right-wings. Som det heter i MasterCard-reklamen:Priceless!

Og som flere påpekte er det rimelig sprøtt at det faktisk fins folk som seriøst vil ha Sarah Palin som presidentkandidat neste gang. Vi får formode med Joe The Plumber som viseprezkand. Da går om ikke annet denne profetien til Paul Krugman i oppfyllelse:

«The party of ideas has become the party of Beavis and Butt-head.»

President Obama har dog arvet så mange problemer fra W-regimets tid at ingen ting kan utelukkes. Se bare på hvordan det stadig vekk oppstår panikk i finansmarkedet. Hvem vet hvor the average Joe lander ved neste korsvei: Beavis & Butt-head for prezident?