4. mars 2010

FrP skaper arbeidsplasser!

Man kan enten si som Forrest Gump at «Stupid is what stupid does» eller man kan snu hele greien rundt og si at FrPs mange merksnodige utspill har en skjult agenda: Arbeid til alle!

Ta bare utspillet der en ledende tillitsvalgt i Oslo FrP sammenlikner burqaen med Ku Klux Klan-hetter. Nå oppfordrer Ilif Qureshi til å sende KKK-hetter til denne Christian Tybring-Gjedde.

Allerede ser vi at dette har gitt journalister noe å skrive om, spaltister noe å kommentere, programledere noen å invitere for å dekke sendeflatene sine, aktivister grunnlag for å søke om mer støtte til antirasisisk arbeid (det trengs åpenbart), bønder må produsere bomull til hettene, noen må sy hettene, posten og leveringsfirmaer får jobb med å levere hettene, enkelte kjøper seg kanskje en hijab for å markere avsky, for ikke å glemme ymse profiterende mellomledd i distribusjonskjeden, etc, etc. Puh, ja listen er uendelig. Det blir arbeidsplasser når noen fra FrP åpner kjeften!

For sin del har Droneland akkurat bestilt seg en niqqab. Et romantisk plagg, if ever there was one. Og ventetiden før pakken leveres på døren forkortes ved å høre Ice Ts Body Count synge om at «I-I-I love my K-K-K Bitch!» Suss!

1 kommentar:

Faxe sa...

Det er sjeldent, selv fra muslimk hold, å høre et slikt intenst hat mot Norge og nordmenn som Iffit Qureshi pleier å servere. Hun er virkelig spyttende og fresende. Jeg har ofte lurt på hvordan hun holder ut å bo her, når hatet hennes er så enormt.Det er sjelden jeg uttrykker meg slik, men i hennes tilfelle mener jeg det virkelig; hun burde reist til et deilig muslimsk land. Da slapp hun å bruke opp hele sin energi på dette glødende hatet mot Norges opprinnelige befolkning som omforlatelse bor her.