17. des. 2009

There's an app for that...

Som det heter i britiske tv-reklame for iPhone, så fins det en app for alt. Nå har det amerikanske forsvaret kastet seg med og introduserer en app som soldater i felten kan bruke for å spore fiender og drepe dem. Fantastisk! Nesten så man får lyst til å verve seg.

Og siden saken er hentet fra the Guardian, setter Droneland også pris på noen av de syrlige kommentarene fra leserne. Såsom denne signert AntiTerrorist:

«So will the yanks issue iPhones as Standard Operating Equipment, or will it be like the british, where effective kit is an optional extra, which needs to be purchased by individual soldiers?»

Dette minnet forresten Droneland om følgende, da han nylig observerte en særdeles åpenlys narkohandel i en park. Alle involverte hadde iPhones som de rotet med mens de holdt på med narkohandelen. Vi får anta at det fins en app som gir signaler til byens narkomane fugler om når en ny ladning med deres favorittvarer er dukket opp. Droneland ville være skuffet hvis så ikke er tilfelle. Spesielt når det amerikanske forsvaret viser slik oppfinnsomhet.

Ingen kommentarer: