1. feb. 2009

Droneland (slight return)

Hm, ser ut som om det blir tid til litt blogging likevel. Like greit gitt at Droneland tidvis drukner bekjente i emails med linker fra ymse kilder. Som en bekjent nylig uttrykte det etter et par døgn med heftig bombing av folks innbokser: «Du er on fire om dagen!» Ergo, Droneland (slight return). Og betrakt den siste referansen som en hyllest (of sorts) til Jimi Hendrix (Voodoo Chile, slight return, for de uinnvidde.)

Et par forandringer dog. Droneland vil legge ut flere av sine personlige favoritter i kolonnen til høyre. Han inndrar også muligheten for å legge igjen beskjeder. Det er ikke en sånn blogg nemlig. De som vil ha debatt får gå annensteds. Dette er en blogg der det kun legges ut linker og tant og fjas.

Sistnevnte er stikkord for den andre endringen. Mens Droneland i sin tid hadde taglinen «poptrash & politique» har han nå tatt konsekvensen av at bloggen i all hovedsak bestod av nettopp tant og fjas. Ergo er tagline endret til «poptrash & ephemera». Love me or leave me. Eller som Bob Dylan i sin tid sa det: «Take me as I am, or let me go.»