13. mai 2007

Dronelands ahead

Leser følgende sak om linken mellom Anna Nicole Smith og prinsesse Diana i dagens Observer, hvor Droneland bare kan spørre i en lett spydig tone: Er ikke dette bare så 1. kvartal nullsyv å skrive om? Tross alt skrev Droneland en større featuresak for BTs lørdagsmagasin på fenomenet uken etter at Anna Nicole døde; hvor han også linket inn Marilyn Monroe. Bare synd at saken ikke er lagt ut på bt.no: Men jeg gir dere i hvert fall overskrift, ingress og første avsnitt av saken, så får man i det minste en anelse om hva Droneland tenkte på:

Dødelige drifter

Ikke alle som har gått i Marilyn Monroes fotspor klarer å leve opp til hennes legendestatus. Noe man fikk en tragisk påminnelse om da Anna Nicole Smith døde sist uke.


Anna Nicole Smith døde ikke alene. Mens hun døde var det noen som foreviget hennes siste øyeblikk her på jord. På film. Og når noe er filmet finner det snart veien ut på nettet. I dagene etter den tidligere Playboy-modellens død klikket millioner i vei for å se hennes mest private øyeblikk. Man kan kanskje hevde at det hvilte en viss skjebnens ironi over at en tidligere reality-tv-stjernes død skulle bli foreviget på denne måten. Men hva er det som får stadig flere av oss til å laste ned smakløse bilder av døde kjendiser fra nettet?

Ingen kommentarer: