24. juli 2009

Liksom-

Det begynte med en uskyldig melding om at Morgenbladet virkelig ikke fortjener papiret avisen er trykt på. Eller båndbredden den opererer på. Det skjedde etter at Droneland dristet seg til å lese – eller rettere sagt begynne å lese på – en artikkel om Jens Stoltenberg. (Leseråd dersom du overhodet gidder: skum par-tre første avsnittene og hopp til de ti pkt på slutten.) En artikkel som utgav seg for å være liksom-spydig, liksom-vittig, liksom-analytisk og liksom-personlig, men som viste seg å være ingen av delene. Egentlig burde saken vært de ti punktene på slutten, men da seff spisset til slik at de faktisk hadde både underholdningsverdi og fortalte leseren noe av verdi.

Droneland fikk om ikke annet bekreftet at MB opererer med overlange, retningsløse artikler. En av flere grunner til at Droneland aldri har abonnert på denne selvtilfredse publikasjonen, som appellerer til en selvutnevnt gruppe wannabe-intellelle som stort sett bor i byliknende strøk. En gåte at publikasjonen er en av de siste årenes opplagsvinnere, men det finnes åpenbart mange wankers der ute.

Svaret fra en kamerat var at «MB trenger en fecal transplant!»

Noe som avstedkom følgende respons fra Droneland: «Gross!» Men digg tagline for nettavisen: «Powered by The Oklahoman – The State's Most Trusted News!» Man bare må elske amerikanernes hang til hyperbole – og tro på egen fortreffelighet!

Ingen kommentarer: