6. feb. 2008

President McCain?

Denne kommentaren fra den venstre-radikale britiske avisen The Guardian er et godt eksempel på det som norske aviser ikke ønsker å skrive, nemlig at republikanerne kan vinne det amerikanske presidentvalget i november. Bl.a. fordi John McCain er akkurat passe moderat, at demokratene kan ende opp med et bikkjeslagsmål som varer hele veien frem til konvensjonen som peker ut deres presidentkandidat på sensommeren og fordi Hilary Clinton til syvende og sist kan vise seg som så omstridt at mange velgere lar seg mobilisere til å stemme for å forhindre at hun og ektemann Bill vender tilbake til det hvite hus. Dette altså i en britisk avis på venstresiden. Når skal norske kommentatorer våkne opp fra sine lyserosa drømmer om at valget allerede er avgjort i demokratenes favør? Kanskje på tide med litt mer dekning av John McCain i tillegg til alt fokuset på Hilary Clinton og Barack Obama?

3 kommentarer:

VamPus sa...

HA HA HA HA HA HA HA HA HA! Nå drikker du for mye champagne, vennen. Norske medier vurdere om en republikansk kandidat kan vinne et valg?

*knis* Fylleblogging ER morsomt.

droneland sa...

There's no such thing as too much champagne, dahling!

Just gått til innkjøp av en Lanson Gold Label 1996, som du faktisk også kan få på polet om du skynder deg avgårde. Den er nemlig i ferd med å bli utsolgt! Jepp, den er så god!

VamPus sa...

Purrr! Champagne!