6. sep. 2007

Musique Non Stop

I forbindelse med det nye Bruce Springsteen albumet, Magic, er det en singel som slippes på forhånd som gratis nedlasting. Interessant da å se hvor forskjellige kanaler som benyttes i ulike territorier. Mens det i Norge er tabloidavisen VG som tar seg av distribusjonen av låten Radio Nowhere er det den mer upmarket left-of-centre akademikeravisen The Guardian som deler ut de nye Springsteen-godene til folk og fe på de britiske øyer. Det sier samtidig litt om mannens ulike posisjon i de to markedene.


Ser ikke 50 Cent litt ut som Mike Tyson på omslaget til sitt nye album, Curtis, som slippes førstkommende mandag? Kanskje det har vært for mye fokus på hans babyface og ryktene om at han er bi eller gay, slik at man har følt det nødvendig å gi ham en røffere, mer macho look. Tross alt, mer über-gay enn på omslaget til forrige album, det heller begredelige The Massacre, har man knapt sett mannen.

Droneland har nylig omtalt fenomenet 96% Låvedans, selv om det knapt er noen fare for at verken han eller hans lesere tilhører målgruppen, der Vol 2 nå er i handelen. Men bør man være bekymret over nasjonens ve og vel når man får vite at Vol 1 solgte over 40.000 og slik sikret seg platina-status?

Ingen kommentarer: