13. nov. 2009

Den nakne sannhet

For Droneland låter det helt absurd at memoarene til en nobody som Sarah Palin blir trykket i et førsteopplag på 1,5 millioner ex. Men så mye hype er blitt skapt i USA at det faktisk er tilfelle om vi skal tro denne rapporten i Guardian. Ifølge avisen får vi vite pent lite som vi ikke visste fra før, men likevel er dette nok til å sikre dama et forskudd på fem millioner dollar. Jeez Luis!

Hun fortsetter også å syte, som når hun hevder at McCain-kampanjen holdt henne unna media. I så fall må man kunne si at de gjorde en dårlig jobb, så mye pinlige sitater som flyter rundt på nettet av kjerringen. The Daily Telegraph melder også om en del sutring, som at hun hevder at hun måtte betale deler av kampanjen ut av egen lomme og kritiserer McCain (seff) for dette.

Tristere er det vel at det visstnok ikke er et kløyva ord om Levi Johnston, faren til Palins barnebarn, i boken. Men her kan vi glede oss til det forestående Playgirl-shootet med ham, der det er blitt lovet full frontal nudity. Det er en form for politisk statement Droneland langt foretrekker fremfor Sarah Palins reaksjonære form for konservatisme.

Ingen kommentarer: